Openen

Open je event op humoristisch én educatieve wijze!

 • Iemand nodig die je event opent?
 • Wil je vol goede energie het betreffende event in gaan?
 • Wil je het speels, humoristisch maar toch educatief?

Dit krijg je;

 • Een spontane opening
 • Het energielevel hoog bij de bezoekers
 • De relevantie van het event direct weer helder

Als geboren verhalenverteller, vind ik het heerlijk nieuwe gezichten te enthousiasmeren over een onderwerp. Met aanstekelijke nieuwsgierigheid zorg ik ervoor dat alle bezoekers geënthousiasmeerd, geïnspireerd en gemotiveerd aan het event beginnen.

Neem contact op, voor verdieping en verheldering!

Lezing

Zorg ervoor dat de lezing perfect op maat is.

 • Verzorg jij een event met een bepaald thema?
 • Wil je verschillende invalshoeken op één onderwerp?
 • Wil je leren d.m.v. persoonlijke verhalen?

Dit krijg je;

 • Lezing op maat
 • Nieuwe inzichten binnen een bekend onderwerp
 • Persoonlijke verhalen

Nadat ik mijn master in NLP heb behaald, ben ik op alle vlakken gegroeid. Mijn overtuigingen gingen op de schop, ik ben aan de slag gegaan met mijn valkuilen, heb mijn dromen en doelen uitgeschreven en behaald. Dit alles naar aanleiding van de kennis die ik ook graag met u deel!

Neem contact op, voor verdieping en verheldering!

Workshop

Interactieve workshop die uw team weer op scherp zet!

 • Wil jij je team inspireren?
 • Een training op het gebied van effectiviteit, communicatie of mindset?
 • Kennis direct kunnen toepassen?

Dit krijg je;

 • Ieder team lid een persoonlijk leerdoel
 • Word veerkrachtiger in werk en privé
 • Direct toepasbare tools

Mijn workshops zijn gericht vanuit de drie E’s; Entertainment, Education & Empowerment. Naast leerzame stof te krijgen, moet leren leuk zijn en dien je gemotiveerd te worden om dit ook echt uit te gaan voeren. Doordat mijn workshops interactief zijn, zal dit leerproces heel natuurlijk lopen en wordt de intrinsieke motivatie van de deelnemers getriggerd.

Contact opnemen